All for Joomla All for Webmasters

Mengenai Kami


AKF Solutions ditubuhkan pada 23 Ogos 2012 dengan beridentitikan syarikat milik perseorangan, Nik Aesah Binti Nik Ahmad dibawah Akta Pendaftaran Perniagaan (ROB) 1956 (pindaan 1987). AKF Solutions adalah sebuah syarikat bertaraf bumiputera yang mana menawarkan khidmat ICT Solutions (One Stop ICT center & Solutions Provider) seperti Computer Sales & Services, Networking & Internet Installation, Printing & Graphic Design, Hosting, Web Design, Web Development, CCTV & Alarm System, LCD Projector Services & Supplies dan Que Management System (QSM). Selain itu, kami juga turut menyediakan khidmat " Training and Consultancy " dan Khidmat Business Marketing Meliputi Branding Consultation dan Rebranding Product.

AKF Solutions mempunyai pekerja yang kreatif, berpengetahuan serta berpengalaman luas untuk menyiapkan apa juga masalah yang ditugaskan yang berkaitan dengan khidmat yang kami tawarkan. AKF Solutions juga yakin mampu berkembang maju atas tekad dan semangat untuk melihat syarikat bumiputera melibatkan diri dalam dunia perniagaan. Berdasarkan pengalaman yang dimiliki, kami yakin dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada para pelanggan samada dari sudut kualiti, perkhidmatan, produk, nilai kerja serta pengurusan syarikat. Wawasan kami adalah untuk memastikan semua pelanggan mendapat kepuasan setimpal dengan perkhidmatan yang diberikan, "kepuasan hati pelanggan, matlamat utama kami" .

Visi
Menjadi syarikat ICT yang Berdedikasi dan Berdaya Maju Seiring dengan Perkembangan IT Dunia
Misi

Melaksanakan tugas dengan Amanah dan Jujur

Falsafah

Kami berusaha untuk memastikan kakitangan kami supaya sentiasa memberikan yang terbaik bagi memenuhi kepuasan pelanggan dan permintaan di masa hadapan.

Facebook Pages

Hubungi Kami

A9/3, Jalan Dagang Besar, Taman Dagang Besar, Taman Dagang 68000, Ampang Selangor.

Tel: 013-203 5697    

 

 

Jumlah Pelawat

Today17
Yesterday54
This week235
This month809
Total51910

Who Is Online
3
Online

Saturday, 19 October 2019